ES-Laatuasunnot Oy toteuttaa Korkeavuorenkadun senioritalon Kotkaan

Korkeavuorenkadun senioritalo toteutetaan Kotkan kaupungilta vuokratulla tontille osoitteessa Korkeavuorenkatu 13.  Kohteeseen valmistuu 45 kpl senioriasuntoja, palvelutiloja 28,5 m2 ja palvelun tuottajan tiloja 74 m2.    Palvelun tuottajan tilat käsittävät valmistuskeittiön ja ruokailutilan, jossa ateriapalveluita tarjotaan myös talon ulkopuolelle..

Kohde vuokrataan valmistuessaan Attendolle, joka vastaa korkotuki- , investointiavustus- sekä avustuksista erityisryhmien asunto-olojen parantamiseksi annettujen lakien että ARA:n ohjeistuksen mukaan talon toiminnasta kaikkinensa.

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA on myöntänyt hankkeelle erityisryhmien investontiavustuksen 25 % ja loppurahoitus haetaan korkotukilainana.  Hankkeen kokonaishankinta-arvo on 6.920.000 € sisältäen arvonlisäveron.

KVR urakoitsijaksi kilpailutuksen jälkeen hyväksyttiin Varte Oy.  Rakennuttajakonsulttina toimii H & H Consulting Oy.  Pääsuunnittelijana on Edifica Oy., sähkösuunnittelu Sähkötoimisto Pehkonen Oy, LVI suunnittelu Esmitek Oy, rakennesuunnittelu Kymen Rakennesuunnittelu Oy.  Hanke valmistuu vuoden 2018 loppuun mennessä.