ES-Isännöinti Oy, hallitus-/yhtiökokoustiedote 2017

 

Suoramaksu               

Tarjoamme mahdollisuutta siirtyä käyttämään suoramaksua 1.7.2017 alkaen. Suoramaksun myötä voi valita maksaako vastikemaksu e-laskuna vai suoramaksuna.

E-lasku on sähköinen lasku, joka maksetaan verkkopankissa. Laskun tiedot ovat laskussa valmiina, joten lasku tarvitsee ainoastaan tarkistaa ja hyväksyä. Voit myös valita, haluatko maksun veloitettavan automaattisesti eräpäivänä ilman erillistä hyväksyntää. Tarvittaessa laskun eräpäivää ja summaa voi muuttaa.

Suoramaksu on verkkopankittoman maksajan e-lasku. Vastikemaksun laskutiedot toimitetaan sinulle etukäteen (kerran vuodessa) ja lasku maksetaan tililtäsi eräpäivänä automaattisesti. Suoramaksun tietoja ei voi muuttaa verkkopankissa.

 

Visma Duetto Oy

Maksumuistutukset ja saatavien perintä on ulkoistettu Visma Duetto Oy:lle. Ulkoistamisesta ei aiheudu kuluja asunto-osakeyhtiölle.

Visma Duetto Oy:n lähettämä maksumuistutus on vastaanottajalleen maksullinen. Muistutusmaksun saa perintäyhtiö. Viivästyskoron saa asunto-osakeyhtiö.

 

Hallituspalkkio            

Jotta hallituksen jäsenelle voidaan maksaa palkkio tai muu korvaus, on hallituksen jäsenen palautettava isännöitsijälle isännöitsijän antama maksutietolomake.

Maksutietolomakkeella annetaan maksun saajan henkilötiedot, osoite- ja pankkitilitieto. Mukaan liitetään mahdollinen verokortti sekä matkalasku. Tiedot tarvitaan palkkion suorittamiseksi sekä verottajaa varten.

Hallituspalkkio maksetaan vain asiakirjoja vastaan.